Dostava in plačilo

DOSTAVA

Vsi izdelki bodo odposlani v roku 3 - 7 delovnih dni od sprejema naročila. V primeru, da to zaradi kakršnihkoli razlogov ne bi bilo mogoče, bomo kupca po sprejetju naročila obvestili o kasnejšem roku dobave.

Prevzem izdelkov na sedežu podjetja NI mogoč.


STROŠKI PAKIRANJA IN POŠILJANJA

Stroški pošiljanja veljajo za dostavo na poštne naslove v Republiki Sloveniji. Vse pošiljke bodo poslane priporočeno s Pošto Slovenije. Navadno so pošiljke dostavljene naslednji dan, v nekaterih primerih pa v največ treh delovnih dneh od dneva ko vas obvestimo, da je paket odposlan.


NAČINI PLAČILA

Naročila v spletni trgovini lahko poravnate na naslednje načine:

1. PAYPAL je eden izmed najbolj varnih načinov plačevanja na svetu. Omogoča, da plačujete s PayPal računom ali s kreditnimi karticami.


Po potrditvi naročila boste preusmerjeni na PayPal-ovo stran, kjer lahko plačate preko odprtega uporabniškega računa ali z vpisom podatkov kreditne kartice (Visa, American Express, MasterCard). Po uspešno opravljeni transakciji boste avtomatsko preusmerjeni nazaj v spletno trgovino.

Po uspešnem plačilu boste na e-mail naslov prejeli dve sporočili: potrdilo naročila ter potrdilo plačila preko PayPal-a. Če sporočil ne boste prejeli, obstaja možnost, da vaše naročilo ni bilo uspešno oddano.

V primeru težav s plačilom se prosimo obrnite na PayPal. Za dodatne informacije in pojasnila glede vašega naročila ali statusa naročila, me kontaktirajte.

2. S PLAČILNIMI KARTICAMI Visa, Mastercard in AMEX. Plačila so zavarovana s sistemom Stripe, ki zagotavlja popolno varnost pri izvedbi plačevanja s karticami.

3. PO PREDRAČUNU 
Naročeno blago lahko plačate tudi po predračunu, bodisi preko elektronskega bančništva, bodisi osebno na vaši najbližji bančni ali poštni poslovalnici. Po oddaji naročila vam bomo v roku 12 ur po elektronski pošti poslali podatke za plačilo. V plačilni nalog vpišite potrebne podatke in po prejemu plačila na naš račun vam bomo naročene artikle poslali v najkrajšem možnem času.