Pomoč pri nakupu

REGISTRACIJA IN RAČUN

Za nakup na moji strani registracija ni potrebna. Vendar pa ob nakupu registracijo priporočam, ker si z registracijo ustvarite račun v katerem so shranjeni vaši podatki o plačilu in dostavi, zaradi česar je postopek pri vseh naslednjih nakupih lažji in hitrejši. Prednost registracije je tudi v tem, da lahko preko računa na naši spletni strani dostopate do vaših naročil. V primeru, da računa ne želite ustvariti pa vam bodo podatki o vaših naročilih dostopni le preko sporočil, ki jih boste prejeli na vaš e-poštni naslov.

Če se želite registrirati pred nakupom to storite tako, da kliknete Račun v desnem zgornjem kotu strani. Izpolnite obrazec in izberite Pošlji. Na posredovan e-poštni naslov boste prejeli sporočilo z navodili za aktivacijo računa.

Račun lahko ustvarite tudi med nakupom. Ta postopek je opisan spodaj pod točko 6.


POSTOPEK NAKUPA

1. Izberite izdelek / izdelke, ki jih želite naročiti, količino izdelkov in kliknite na gumb 'V košarico'.

2. Odprlo se bo okence 'Izdelek dodan v košarico', ki potrjuje, da je ta izdelek sedaj v vaši košarici. Če se okence ne odpre, izdelek verjetno ni bil dodan. To lahko preverite tudi tako, da pogledate v zgornji desni kot na strani. Če je bil izdelek dodan, bo poleg gumba 'Blagajna' število večje od nič (0) - odvisno od števila izdelkov dodanih v košarico.
Okence se odpre vsakič, ko dodate izdelek v košarico.

3. Če želite nadaljevati z nakupovanjem kliknite na gumb 'Nadaljuj z nakupovanjem'. V nasprotnem primeru kliknite na gumb 'Košarica/Blagajna'.
Do izdelkov v košarici lahko dostopate tudi tako, da kliknete na ikono za košatico v zgornji menijski vrstici.

4. V košarici lahko pregledate izbrane izdelke. Če želite katerega od izdelkov odstraniti kliknite X pred stolpcem 'Za plačilo'. Če želite spremeniti količino naročenih izdelkov to storite tako, da v okence 'Količina' poleg izdelka vpišete želeno število ter kliknete 'Posodobi'. Košarica se bi posodobila.

5. Postopek nakupa lahko nadaljujete s klikom na PayPal gumb. Preusmerjeni boste na PayPal stran. Lahko pa izberete gumb 'Blagajna' (v nadaljevanju se boste še vedno lahko odločili za plačilo preko PayPal računa).

6. Vpišite vse zahtevane podatke v obrazca Podatki o kupcu in Naslov za dostavo.
Če se želite registrirati in pri nas ustvariti račun, to lahko storite tako, da obkljukate prostorček pred 'Shrani moje podatke za hitrejše nakupovanje'. Po končanem nakupu boste na vaš e-poštni naslov prejeli sporočilo z navodili kako ustvariti geslo in aktivirati vaš račun.

7. Kliknite na gumb 'Izberi način dostave'.

8. Izberite način dostave. Način dostave je vezan na plačilo nakupa. 

9. Kliknite 'Izberi način plačila'. Tukaj izberete način želenega plačila ter naslov za račun. Ta je lahko enak naslovu dostave ali drugačen. Če boste izbrali 'Uporabi drug naslov za pošiljanje računa' , prosimo vpišite podatke v obrazec. 
Če želite se lahko prijavite na naše novice. To storite tako, da obkljukate okence pred 'Naročite se na naše novice'.

10. Izberite 'Pregled naročila'. Tukaj lahko pregledate naročene izdelke in podatke, ki ste nam jih posredovali. Če želite spremeniti npr. podatke o dostavi, kliknite na 'Spremeni podatke o dostavi' pod 'Naslov za dostavo'. Na ta način lahko spremenite in popravite vse posredovane podatke.

11. Za oddajo naročila kliknite 'Zaključi naročilo'. Z zaključkom nakupa nastane za kupca obveznost plačila. Na vaš e-poštni naslov boste prejeli potrditveno sporočilo, da je bilo naročilo uspešno oddano. 
Če ste za način plačila izbrali 'PayPal' boste preusmerjeni na PayPal stran kjer boste zaključili transakcijo. 

 

Vse cene v spletni trgovini so navedene v evrih (€) in vsebujejo DDV, razen če je izrecno navedeno drugače. Sem davčna zavezanka: SI72196734. Vse cene v spletni trgovini so cene izdelkov in ne vsebujejo stroškov dostave. Stroški pakiranja in dostave vsebujejo DDV. Vse cene veljajo samo za elektronsko naročilo izdelkov prek spletne trgovine. 

Pred oddajo naročila se prosimo seznanite z mojimi Pogoji poslovanja.

Vklopi razum, zahtevaj račun.